This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

2022 MOBİLYA TRENDLERİ

AnasayfaDesign2022 MOBİLYA TRENDLERİ

2022 MOBİLYA TRENDLERİ

2022’NİN MOBİLYA VE DEKORASYON TRENDLERİ

2021 yılının da pandeminin gölgesinde kaldığını varsayarsak bir önceki sene gibi yine en çok evlerimizde vakit geçirdiğimizi söyleyebiliriz. Tabii ki bu durum evlerimizdeki ihtiyaçlarımızı da değiştirdi, yönelimlerimizi ve ihtiyaçlarımızı daha iyi anlamamızı sağladı. 2022 yılına girerken tüm bu sebepler iç mekan dekorasyonlarımızda, mobilyalarımızda yeni trendleri belirlememizde yardımcı oldu.

2022 yılı mobilya ve dekorasyon trendlerinin en başında sadelik ve rahatlık geliyor. Evde geçirdiğimiz sürenin çoğalması ile daha çok kullandığımız mobilyalarımız kumaşları, duruşları, temizlenmesi ve kullanımı itibariyle sadeleşti, kullanıma yönelik tasarımlar ön plana çıkmaya başladı. Dekorasyonda ise renkler koyu renklerden açık renklere doğru yöneldi, sıcak renklerin kullanılmasıyla samimi ve ferah ortamlar ortaya çıkmaya başladı.

2022’NİN GÖZDESİ ESTER SET

Urkaya Exclusive ekibi olarak evlerinizi tasarlarken her zaman sizin mutluluğunuzu, ihtiyaçlarınızı süzgeçten geçiriyor ve sizler için en uygun yaşam alanlarını oluşturmayı hedefliyoruz. Tüm bu değişimleri gözlemleyerek tasarladığımız 2022 yılının ilk salon takımı olan Ester Set, evinizeki arayışlarınıza cevap verir nitelikte! Krem tonlarının hakim olduğu, modern çizgiler taşıyan bu takıma gelin bir de yakından bakalım.

ESTER KANEPE VE BERJER TASARIMI

Ahşap iç iskeleti, keten görünümlü kumaşı ve siyah lake cilalı ayakları ile yeni klasik Ester Kanepe salonunuzun en rahat parçası olmaya şimdiden aday. Kavisli hatları ve zarif kolları da salonunuzda yer kaplamayacak ve kaba durmayacak şekilde tasarlandı. Zarif Ester kanepeye eşlik etmesi ve salonunuza biraz daha sıcaklık katması için ise Ester berjerlerde sırtı desenli ve modern bir kumaş tercih edildi. Desenli kumaş rengi ve dokusu dolayısıyla odanızın enerjisini değiştiriyor ve daha estetik bir görüntü kazandırıyor. Berjer arkasında kullanılan desenli kumaş, kanepede de kırlent olarak kullanıldığında bütünlük sağlanmış oluyor.

MAĞAZAMIZDA DENEYİMLEYEBİLİRSİNİZ

Siz de hem salonunuzda hem de oturma odanızda Ester Oturma Grubu’nu tercih edebilir, dilerseniz renklerini kendi zevklerinize göre kişiselleştirebilir ve kanepenizin ölçüsünü evinize göre boyutlandırabilirsiniz. Ester Oturma Grubu’nu mağazamızda deneyimleyebilir ve uzman satış danışmanı arkadaşlarımızdan hizmet alabilirsiniz.